EN
  • Anasayfa
  • KİM243 Gıda Teknolojisi (2021 - 2022 / 3. Yarıyıl)
  • EN
KİM243 - Gıda Teknolojisi
Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat AKTS Pdf
Gıda Teknolojisi KİM243 3 3 + 0 4,0 Pdf
Birim Bölüm
KİMYA TEKNOLOJİSİ
Derece Seviye Ön Lisans - Seçmeli - Türkçe
Dersin Verilişi
EBS Koordinatörü
Ders Veren
Amaç

Ders İçeriği

Ders Kaynakları
Açıldığı Öğretim Yılı 2013 - 2014 2019 - 2020
Yarıyıl İçi Çalışmalar Katkı Yüzdesi (%)
Bu bilgi girilmemiştir.
Toplam 0
Yarıyıl Sonu Çalışmalar Katkı Yüzdesi (%)
Bu bilgi girilmemiştir.
Toplam %0
Yarıyıl İçinin Başarıya Oranı %0
Yarıyıl Sonu Çalışmalar %0
Toplam %0
Kategori Ders İlişki Yüzdeleri (%)
Aktarılabilir Beceri Dersleri
0
Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri
0
Destek Dersleri
0
Ek Dersler
0
Kategori
0
Mesleki Seçmeli Dersler
0
Temel Meslek Dersleri
0
Uygulama Dersleri
0
Uzmanlık / Alan Dersleri
0
Ders İş Yükü Öğretim Metotlar / Öğretim Metodu Süresi (Saat) Sayısı Toplam İş Yükü (Saat)
Toplam İş Yükü (Saat) 0
AKTS = Toplam İş Yükü (Saat) / 25.5 (s) 0
AKTS
Hafta Konu Öğretim Metodu
Ders Öğrenme Çıktısı Ölçme Değerlendirme Öğretim Metodu Öğrenme Faaliyeti
Gıda bilimi tanımı ve teknoloji hakkında temel bilgileri öğrenmeleri beklenir.
Gıda kalitesi ve gıda güvenliği hakkında bilgileri öğrenmeleri beklenir.
Gıda bileşenleri ve gıda muhafaza hakkında bilgileri öğrenmeleri beklenir.
Gıda bilimi tanımı ve teknoloji hakkında temel bilgileri öğrenmeleri beklenir.
Gıda kalitesi ve gıda güvenliği hakkında bilgileri öğrenmeleri beklenir.
Gıda bileşenleri ve gıda muhafaza hakkında bilgileri öğrenmeleri beklenir.
DERS ÖĞRENME ÇIKTISI
PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8 PÇ 9 PÇ 10 PÇ 11 PÇ 12 PÇ 13 PÇ 14 PÇ 15
Gıda bilimi tanımı ve teknoloji hakkında temel bilgileri öğrenmeleri beklenir. - - - - - 5 - - - - - - - - -
Gıda kalitesi ve gıda güvenliği hakkında bilgileri öğrenmeleri beklenir. - - - - - 5 - - - - - - - - -
Gıda bileşenleri ve gıda muhafaza hakkında bilgileri öğrenmeleri beklenir. - - - - - - - - - - 5 - - - -
Gıda bilimi tanımı ve teknoloji hakkında temel bilgileri öğrenmeleri beklenir. - - - - - 5 - - - - - - - - -
Gıda kalitesi ve gıda güvenliği hakkında bilgileri öğrenmeleri beklenir. - - - - - 5 - - - - - - - - -
Gıda bileşenleri ve gıda muhafaza hakkında bilgileri öğrenmeleri beklenir. - - - - - - - - - - 5 - - - -