EN
  • Anasayfa
  • BAH323 Proje ve Sunum Hazırlama Teknikleri (2020 - 2021 / 5. Yarıyıl)
  • EN
BAH323 - Proje ve Sunum Hazırlama Teknikleri
Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat AKTS Pdf
Proje ve Sunum Hazırlama Teknikleri BAH323 5 2 + 2 4,0 Pdf
Birim Bölüm
BAHÇE BİTKİLERİ
Derece Seviye Lisans - Seçmeli - Türkçe
Dersin Verilişi
EBS Koordinatörü
Ders Veren Dr. Öğr. Üyesi Sinem ÖZTÜRK ERDEM
Amaç

Ders İçeriği

Ders Kaynakları
Açıldığı Öğretim Yılı 2019 - 2020 2020 - 2021
Yarıyıl İçi Çalışmalar Katkı Yüzdesi (%)
Ara Sınav 1 40
Toplam 40
Yarıyıl Sonu Çalışmalar Katkı Yüzdesi (%)
Final %60
Toplam %60
Yarıyıl İçinin Başarıya Oranı %40
Yarıyıl Sonu Çalışmalar %60
Toplam %100
Kategori Ders İlişki Yüzdeleri (%)
Aktarılabilir Beceri Dersleri
0
Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri
0
Destek Dersleri
0
Ek Dersler
0
Kategori
0
Mesleki Seçmeli Dersler
0
Temel Meslek Dersleri
0
Uygulama Dersleri
0
Uzmanlık / Alan Dersleri
0
Ders İş Yükü Öğretim Metotlar / Öğretim Metodu Süresi (Saat) Sayısı Toplam İş Yükü (Saat)
Toplam İş Yükü (Saat) 0
AKTS = Toplam İş Yükü (Saat) / 25.5 (s) 0
AKTS
Hafta Konu Öğretim Metodu
Ders Öğrenme Çıktısı Ölçme Değerlendirme Öğretim Metodu Öğrenme Faaliyeti
Proje yazımının hem nicel hem de içerik boyutlarıyla inceleme yöntemlerini tanımak
Proje hazırlama yöntemleri konusunda kültür-sanat sahasını araştırmak ve gözden geçirmek
Araştırma kaynaklarını değerlendirmek
Sunum teknikleri ve tarzlarını uygulamak
Saha çalışmalarında uygulanması gereken yöntemleri pratik etmek
DERS ÖĞRENME ÇIKTISI
PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8 PÇ 9 PÇ 10 PÇ 11 PÇ 12 PÇ 13 PÇ 14 PÇ 15
Proje yazımının hem nicel hem de içerik boyutlarıyla inceleme yöntemlerini tanımak - - - - - - - - - - - - - - -
Proje hazırlama yöntemleri konusunda kültür-sanat sahasını araştırmak ve gözden geçirmek - - - - - - - - - - - - - - -
Araştırma kaynaklarını değerlendirmek - - - - - - - - - - - - - - -
Sunum teknikleri ve tarzlarını uygulamak - - - - - - - - - - - - - - -
Saha çalışmalarında uygulanması gereken yöntemleri pratik etmek - - - - - - - - - - - - - - -