EN
  • Anasayfa
  • İMS283 Konut Mutfaklarında Tasarım İlkeleri (2021 - 2022 / 3. Yarıyıl)
  • EN
İMS283 - Konut Mutfaklarında Tasarım İlkeleri
Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat AKTS Pdf
Konut Mutfaklarında Tasarım İlkeleri İMS283 3 2 + 1 4,0 Pdf
Birim Bölüm
İÇ MEKAN TASARIMI
Derece Seviye Ön Lisans - Seçmeli - Türkçe
Dersin Verilişi yüz yüze
EBS Koordinatörü Öğr. Gör. Sabır ERTEKİN
Ders Veren
Amaç

Konut mutfaklarının genel özelliklerini ve tasarım ilkelerini öğretmek ve bu doğrultuda fonksiyonel mutfak tasarımları yaptırmak.

Ders İçeriği

Mutfaklarda yer alan aktivitelere ilişkin boyutlar; Konut Mutfaklarında Tasarım Kriterleri: Mutfak tipleri, tanımları ve özellikleri, Mutfağın konut mutfaktaki çalışma merkezleri, Mutfakta yer alması gereken donatı elemanları, Mutfaktaki tezgahlar, Mutfaktaki depolama, Mutfaklarda performans ölçütleri.

Ders Kaynakları Pile, J.F. (1995) Interior Design. Hary N Abrams, Incorpotated: NYBaytin, N (1980) Konut Islak Mekanları, Tübitak:ANKARA
Yarıyıl İçi Çalışmalar Katkı Yüzdesi (%)
Bu bilgi girilmemiştir.
Toplam 0
Yarıyıl Sonu Çalışmalar Katkı Yüzdesi (%)
Bu bilgi girilmemiştir.
Toplam %0
Yarıyıl İçinin Başarıya Oranı %0
Yarıyıl Sonu Çalışmalar %0
Toplam %0
Kategori Ders İlişki Yüzdeleri (%)
Aktarılabilir Beceri Dersleri
0
Beşeri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersleri
0
Destek Dersleri
0
Ek Dersler
0
Kategori
0
Mesleki Seçmeli Dersler
0
Temel Meslek Dersleri
0
Uygulama Dersleri
0
Uzmanlık / Alan Dersleri
0
Ders İş Yükü Öğretim Metotlar / Öğretim Metodu Süresi (Saat) Sayısı Toplam İş Yükü (Saat)
Toplam İş Yükü (Saat) 0
AKTS = Toplam İş Yükü (Saat) / 25.5 (s) 0
AKTS
Hafta Konu Öğretim Metodu
Ders Öğrenme Çıktısı Ölçme Değerlendirme Öğretim Metodu Öğrenme Faaliyeti
DERS ÖĞRENME ÇIKTISI
PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8 PÇ 9 PÇ 10 PÇ 11 PÇ 12 PÇ 13