Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
ÜRETİMDE KALİTE KONTROL
(2020 - 2021) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Üretimde Kalite Kontrol - Ön Lisans (Yüz Yüze, Anlatım, Tartışma, Takım/Grup Çalışması, Soru-Yanıt Uygulama, Rapor Hazırlama ve/veya Sunma)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
İş sağlığı ve güvenliği kavramlarını ve riskleri, risk değerlendirme ve risk yönetimi gibi temel kavramların önemini bilir ve açıklar. - - - - - - - - - - - - - -
İşyerlerinde risk analizi ve yönetimini, risk analizin faydalarını, risk analizi yapılması gereken durumları, iş yerlerinde risk ve tehlike belirme adımlarını bilir. - - - - - - - - - - - - - -
Kurumsal risk yönetiminde iş sağlığı ve güvenliğinin önemini açıklar. İşyeri risk faktörlerini ve riskleri ve neden olduğu meslek hastalıklarını bilir. - - - - - - - - - - - - - -
Temel risk değerlendirme araçlarını gerçek yaşam problemlerine uygular. Risk analizi planlaması yapar ve uygular. - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - -