Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
BAHÇE BİTKİLERİ
(2020 - 2021) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Bahçe Bitkileri - Lisans (Örgün)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Hububat, bitkisel yağ, çay, şeker, et ve mamulleri, fermantasyon teknolojisi - - - - - - - - - - - - - - -
Gıdaların kimyasal bileşimi, su, protein, yağ ve mineral maddeler - - - - - - - - - - - - - - -
Konserve meyve suyu üretim teknolojisi - - - - - - - - - - - - - - -
Gıdaların bozulması, gıdaların muhafaza yöntemleri. gıda katkı maddeleri - - - - - - - - - - - - - - -
Enzim, vitamin, renk, tat ve koku maddeleri - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - -