Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2021 - 2022) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze / Örgün / Uygulamalı / Türkçe)
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Türkiye'de mevcut yöresel mutfaklar ile ilgili bilgi sahibi olur. 4 1 3 1 5 2 4 2 1 5 1 1 1 - - -
Türkiye'de mevcut yöresel mutfaklar ile ilgili uygulama yapabilme yeteneği kazanır. 5 1 5 1 3 4 5 3 1 4 1 1 1 - - -
Türkiye'de mevcut yöresel mutfaklarda hazırlanan yiyecekler için gerekli malzeme ve ekipman bilgisini kazanır. 4 1 5 3 5 1 3 1 1 1 1 1 1 - - -
Bölgesel farklılıkları ve hangi yiyeceğin nerede hazırlandığı bilgisini kazanır. 5 3 5 4 4 4 3 1 1 3 1 1 1 - - -
Türkiye'deki yöresel olarak meşhur ve patentli ürünler hakkında bilgi sahibi olur. 5 4 4 4 4 3 3 1 1 3 1 1 1 - - -
Ortalama Değer 4,6 2 4,4 2,6 4,2 2,8 3,6 1,6 1 3,2 1 1 1 - - -