Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2021 - 2022) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze / Örgün / Uygulamalı / Türkçe)
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Türkiye'de mevcut yöresel mutfaklar ile ilgili bilgi sahibi olur. - - - - - - - - - - - - - - - -
Türkiye'de mevcut yöresel mutfaklar ile ilgili uygulama yapabilme yeteneği kazanır. - - - - - - - - - - - - - - - -
Türkiye'de mevcut yöresel mutfaklarda hazırlanan yiyecekler için gerekli malzeme ve ekipman bilgisini kazanır. - - - - - - - - - - - - - - - -
Bölgesel farklılıkları ve hangi yiyeceğin nerede hazırlandığı bilgisini kazanır. - - - - - - - - - - - - - - - -
Türkiye'deki yöresel olarak meşhur ve patentli ürünler hakkında bilgi sahibi olur. - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -