Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2021 - 2022) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans (Yüz yüze )
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Temel kavramlar, gıdalarda indikatör ve patojen mikroorganizmalar hakkında bilgi sahibi olma - - - - - - - - - - - - - - -
Gıdalarda mikrobiyolojik bozulmalar, gıda muhafazası, gıdalarda mikrobiyolojisi analizleri hakkında bilgi sahibi olma - - - - - - - - - - - - - - -
Gıda enfeksiyonları ve intoksikasyonları hakkında bilgi sahibi olma - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - -