Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2021 - 2022) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans (yüz yüze)
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
1. Örnekleme yöntemlerinin ve analiz için örnek hazırlamanın öğrenilmesi 5 4 5 5 4 4 - 3 - - 4 - 4 - -
Gıda analiz sonuçlarının yorumlanmasının öğrenilmesi 5 5 5 5 4 4 - 3 - - 4 - 4 - -
Gıda analizinde kullanılan temel tekniklerin öğrenilmesi 5 4 5 5 4 4 - 3 - - 4 - 4 - -
Örnekleme yöntemlerinin ve analiz için örnek hazırlamanın öğrenilmesi - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer 3,75 3,25 3,75 3,75 3 3 - 2,25 - - 3 - 3 - -