Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2021 - 2022) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans (Yüzyüze)
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Kaliteli gıda ve ürünleri üretim teknolojilerini öğrenme ve uygulama becerisi. - - - - - 4 - 4 4 4 4 4 4 4 4
Temel kavramları tanımlama, Et, Süt ve Tahıl teknolojisinin geniş kapsamlı olarak ele alınma. 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5
Uygulamalı olarak bazı analizlerin ve üretim yöntemlerinin takibi. Kalite-kontrol ve koruma yöntemleri konularında fabrika gezileri sayesinde görsel fikir edinme. - - - - - - 4 - - - 5 - - - -
Ortalama Değer 1,67 1,67 1,67 1,67 1,67 3 3 3 3 3 4,67 3 3 3 3