Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2021 - 2022) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans (Yüz yüze )
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Kaliteye katkı sağlayan kilometre taşları kişileri ve katkılarını açıklayabilir. - - - - - - - - - - - - - - -
Toplam kalite yönetimi ve ilkelerini tartışabilir - - - - - - - - - - - - - - -
Temel kalite kavramlarını, kalitenin gelişimi, boyutlarını ve unsurlarını ifade edebilir. - - - - - - - - - - - - - - -
Toplam kalite yönetimi uygulama adımlarını takip edebilir. - - - - - - - - - - - - - - -
Toplam kalite yönetimi felsefesini hayatına uygulayabilir - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - -