Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2021 - 2022) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Ders Veren
Hafta
Ders İş Yükü: 130
AKTS (Ders İş Yükü / 25.5): 5,10
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Duyusal analiz sonuçlarını istatistiksel olarak değerlendirebilir ve rapor edebilir. 4 4 3 5 5 5 5 5 5 4 4 4 4 4 4
Bir duyusal test planlamasında kullanılacak skalaları belirler. 4 4 3 5 5 4 4 5 4 4 4 5 5 5 5
Duyusal değerlendirme laboratuvarını tanımak, duyusal analiz için uygun test ortamını hazırlama becerisi edinir. 5 4 2 5 4 4 5 4 5 4 5 4 4 4 4
Ortalama Değer 4,33 4 2,67 5 4,67 4,33 4,67 4,67 4,67 4 4,33 4,33 4,33 4,33 4,33