Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2022 - 2023) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze / Örgün / Uygulamalı / Türkçe)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Türkiye'de mevcut yöresel mutfaklar ile ilgili bilgi sahibi olur. 5 - - - - - 5 5 5 4 5 5
Türkiye'de mevcut yöresel mutfaklar ile ilgili uygulama yapabilme yeteneği kazanır. 5 - - - - - 5 5 5 5 5 5
Türkiye'de mevcut yöresel mutfaklarda hazırlanan yiyecekler için gerekli malzeme ve ekipman bilgisini kazanır. 5 3 - - - - 5 4 2 2 5 5
Bölgesel farklılıkları ve hangi yiyeceğin nerede hazırlandığı bilgisini kazanır. 5 - - - - - 5 5 5 5 5 5
Türkiye'deki yöresel olarak meşhur ve patentli ürünler hakkında bilgi sahibi olur. 5 - - - 4 - 5 5 5 - 4 4
Ortalama Değer 5 0,6 - - 0,8 - 5 4,8 4,4 3,2 4,8 4,8