| Birim Bölüm | Aşçılık - Ön Lisans (Yüz Yüze) | 
Hafta | 
                                            |
|---|---|
Program Çıktıları | 
                                    |
|---|---|
| Yiyecek içecek servisi yönetimi konusunda bilgi sahibi olur ve bir restoranda servis hizmetlerini yönetebilir | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| Servis kavramını tanıma ve servis metotlarını uygulama edinimi | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| Yiyecek-içecek sektörüne ilişkin kavramları tanımlar. | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| Yiyecek-içecek bölümü personelinin sahip olması gereken özellikleri ve sorumlulukları açıklar. | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| Yiyecek ve içecek hijyeni ve sanitasyonu hakkında edinim | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| Ortalama Değer | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |