Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2022 - 2023) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze / Örgün / Uygulamalı / Türkçe)
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Türk Mutfağında mevcut tatlıların hazırlanma sürecini öğrenir. 5 4 5 3 4 3 4 3 4 4 5 3
Tatlı, pasta ve hamur işlerinde kullanılan malzemelerin özelliklerini ve fonksiyonlarını bilir. 5 4 5 3 4 3 4 3 4 4 5 3
Temel hamur hazırlama tekniklerini öğrenir. 5 4 5 3 4 3 4 3 4 4 5 3
Uluslararası mutfaklarda popüler tatlıların hazırlanma sürecini öğrenir. 5 4 5 3 4 3 4 3 4 4 5 3
Temel pastacılık tekniklerini öğrenir. 5 4 5 3 4 3 4 3 4 4 5 3
Ortalama Değer 5 4 5 3 4 3 4 3 4 4 5 3