Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Turizm İşletmeciliği - Lisans (Örgün, yüz yüze)
Ders Veren
Hafta
Ders İş Yükü: 69
AKTS (Ders İş Yükü / 25.5): 2,71
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanındaki kavramları, ilkeleri ve teorileri bilir ve uygular. - - - - - - - - 5 - - - - - - - -
Beslenme ilkeleri ve gıda bilimi hakkında bilgi sahibi olur ve alanında uygular. - - - - - - - - - - - 5 - - - - -
Yiyecek-içecek maliyet analizi, kontrolü, menü planlaması ve fiyatlandırmasını bilir ve uygular - - - - - - - - - - - - - - 5 - -
Satın alma aşamasından son aşamasına kadar yiyecek içecek üretimi ile ilgili tüm süreçleri bilir ve bu süreçlerde ortaya çıkabilecek sorunları çözer - - - 5 - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - 1,25 - - - - 1,25 - - 1,25 - - 1,25 - -