Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Turizm İşletmeciliği - Lisans (Örgün, yüzyüze)
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Kişi ve toplumların lezzet algılarını ve yiyecek seçimlerini etkileyen faktörleri değerlendirmek 4 1 1 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 1 - - -
Turizm ve gastronomi bağlamındaki kavramları öğrenmek ve değerlendirmek. 5 5 5 2 4 3 0 0 0 0 2 2 4 3 - - -
Gastronominin temel ilkelerini tarih, kültür ve coğrafya gibi tüm açılardan değerlendirmek. 5 5 3 2 4 3 0 0 0 0 2 2 3 3 - - -
Ortalama Değer 4,67 3,67 3 1,33 3 2,33 0 0 0 0 1,33 1,33 2,33 2,33 - - -