Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Turizm İşletmeciliği - Lisans (Örgün, yüzyüze)
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Lezzet olgusunu bilimsel çerçevede tanımlamak ve öğrenmek. 4 1 1 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 1 - - -
Kişilerin lezzet algıları ve yiyecek seçimlerini etkileyen kültürel faktörleri değerlendirmek. 4 1 1 1 1 2 0 0 0 0 0 0 1 1 - - -
Turizm ve gastronomi ilişkisini değerlendirmek. 5 5 5 2 4 3 0 0 0 0 2 2 4 3 - - -
Gastronominin temel ilkelerini tarih, kültür ve coğrafya gibi tüm açılardan değerlendirmek. 5 5 3 2 4 3 0 0 0 0 2 2 3 3 - - -
Ortalama Değer 4,5 3 2,5 1,25 2,5 2,25 0 0 0 0 1 1 2 2 - - -