Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Turizm İşletmeciliği - Lisans (Örgün)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Dünyadaki mutfak kültürünün tarihsel gelişimini anlatır - - - - - - - - 5 - - - - - - - -
Çeşitli mutfak kültürlerindeki pişirme yöntemlerini tanımlar. - - - - - - - - - - - 5 - - - - -
Çeşitli mutfak kültürlerindeki kullanılan ürün ve malzemeleri tanımlar. - - - 5 - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - 1,67 - - - - 1,67 - - 1,67 - - - - -