Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
TURİZM REHBERLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Turizm Rehberliği - Lisans (Örgün)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Hijyen ve sanitasyonun önemini öğrenilir. - - - - - - - - - - - - - -
Besinlerin bozulma nedenlerini, gıda kaynakları hastalıkları ve mikroorganizma-insan ilişkilerini öğrenir. - - - - - - - - - - - - - -
Kişisel Hijyen uygulamalarını açıklar. - - - - - - - - - - - - - -
Toplu yaşam ortamlarında hijyen kavramını açıklar ve yapılması gerekenleri sınıflandırır. - - - - - - - - - - - - - -
Gıda güvenliği ve uluslararası gıda güvenliği yönetim sistemleri hakkında bilgi edinir. - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - -