Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Turizm İşletmeciliği - Lisans (Örgün, yüz yüze)
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Hijyen bağlamında risk değerlendirmesi yapmak. 5 5 5 4 5 5 4 0 0 3 3 3 3 3 - - -
Hijyen, gıda güvenliği, gıda kaynaklı hastalık gibi temel kavramları öğrenmek. 5 5 5 4 5 5 4 0 0 3 3 3 2 2 - - -
Turizm işletmeleri bünyesinde özellikle gıdanın olduğu alanlarda hijyen kurallarını uygulama becerisi kazanmak. 5 5 5 4 5 5 4 0 0 3 3 3 2 2 - - -
Ortalama Değer 5 5 5 4 5 5 4 0 0 3 3 3 2,33 2,33 - - -