Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Turizm İşletmeciliği - Lisans (Örgün, yüz yüze)
Ders Veren
Hafta
Ders İş Yükü: 90
AKTS (Ders İş Yükü / 25.5): 3,53
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Turizm işletmelerinde hijyen, sanitasyon ve kişisel bakım uygulamalarını uygular. - - - - - 3 - 5 3 - 3 - - - - - -
Gıda güvenliği ve hijyen ile ilgili temel kavram, ilke ve kuramları açıklar. - - - - - 3 - - 5 - 2 - - - - - -
Gıda mevzuatı, hijyen standartları ve etik sorumlulukları tanımlar ve yorumlar. - - - - - 5 - 3 3 - 2 - - - - - -
Gıda kaynaklı riskleri ve tehlikeleri analiz eder ve önleyici yaklaşımlar geliştirir. - - - - - 5 - 4 4 - 4 - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - 4 - 3 3,75 - 2,75 - - - - - -