Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Turizm İşletmeciliği - Lisans (Örgün, yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Menü planlamasını ve menüyle ilgili ögeleri değerlendirebilir ve yönetebilir. 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 4 3 2 - - -
Sağlıklı ve dengeli beslenme hakkında bilgi sahibidir. 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 2 1 2 - - -
Turizm sektörü bünyesinde menü tasarımı geliştirebilir. 5 5 5 5 5 0 0 0 0 0 0 4 3 2 - - -
Besin ve beslenmeyle ilgili temel kavramları açıklar. 4 4 4 4 4 0 0 0 0 0 0 3 1 2 - - -
Menü ve pazarlama ilişkisi hakkında bilgi sahibidir. 4 5 5 5 5 0 0 0 0 0 0 4 3 2 - - -
Ortalama Değer 4,2 4,4 4,4 4,4 4,4 0 0 0 0 0 0 3,4 2,2 2 - - -