Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Çeşitli mutfak kültürlerine has pişirme yöntemlerini öğrenilir - - - - - - - - - - - - - - - -
Çeşitli mutfak kültürlerinde kullanılan araç gereç ve malzemeleri tanır. - - - - - - - - - - - - - - - -
Çeşitli mutfak kültürlerinde mevcut yiyecekleri o mutfak kültürüne özgü şekilde hazırlar ve sunar. - - - - - - - - - - - - - - - -
Çeşitli mutfak kültürlerinin sofra kültürlerini ve öğün çeşitlerini öğrenir - - - - - - - - - - - - - - - -
Çeşitli ülkelerin mutfak kültürünü gelenek ve göreneklerini öğrenir - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -