Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gastronominin tarihsel gelişimini açıklayabilecek - - - - - - - - - - - - - - - -
Yiyecek içecek işletmelerini tanımlayabilecek - - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanındaki kavramları, ilkeleri ve teorileri bilecek ve uygulayabilecek - - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - - -