Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Turizm ve Otel İşletmeciliği - Ön Lisans (Yüz yüze.)
Ders Veren
Hafta
Ders İş Yükü: 103
AKTS (Ders İş Yükü / 25.5): 4,04
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Yiyecek-içecek bölümü personelinin sahip olması gereken özellikleri ve sorumlulukları açıklar. 5 2 1 3 1 1 3 1 1 1 2 3 1 2
Yiyecek ve içecek hijyeni ve sanitasyonu hakkında edinir. 4 2 1 2 1 2 2 1 1 2 2 4 2 4
Yiyecek içecek servisi yönetimi konusunda bilgi sahibi olur ve bir restoranda servis hizmetlerini yönetebilir. 2 2 1 3 2 2 2 3 1 2 2 4 3 3
Servis kavramını tanıma ve servis metotlarını uygulamayı öğrenir. 2 2 1 2 1 2 2 1 1 2 2 4 2 3
Yiyecek-içecek sektörüne ilişkin kavramları tanımlar. 3 2 1 2 2 2 2 2 1 2 2 4 1 3
Ortalama Değer 3,2 2 1 2,4 1,4 1,8 2,2 1,6 1 1,8 2 3,8 1,8 3