Turizm ve Otel İşletmeciliği - Ön Lisans
(Örgün eğitim kapsamında, yüz yüze ve teorik ders anlatımı ile uygulamalı sınıf içi etkinlikler (örnek diyaloglar, rol oynama, tartışma ve pratik uygulamalar).)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Öğrenciler, turizm ve otelcilik sektöründe kullanılan temel İngilizce terimleri tanımlar.
4
1
4
3
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
Öğrenciler, ön büro ve resepsiyon süreçlerinde gerekli İngilizce konuşma kalıplarını uygular.
5
4
3
5
3
2
2
2
5
4
5
3
3
4
Öğrenciler, restoran, kafe veya bar ortamında sipariş alma ve hizmet sunma süreçlerini İngilizce olarak yerine getirir.
4
4
3
5
3
2
2
2
5
3
5
3
3
4
Öğrenciler, turistik tesisler ve olanaklar hakkında konuklara İngilizce bilgi aktarır.
4
4
3
5
3
2
2
2
5
3
5
3
3
4
Öğrenciler, yerel gezi ve tur etkinliklerinde İngilizce iletişim kurarak konuklara rehberlik eder.