Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Ders Veren
Hafta
Ders İş Yükü: 102
AKTS (Ders İş Yükü / 25.5): 4
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gastronomi ile ilgili kavramları tanımlar ve açıklar. 4 4 4 5 3 4 4 4 4 3 3 3
Gastronomi, turizm ve ağırlama endüstrisi arasındaki bağlantıyı kavrar. 5 3 4 4 3 4 3 4 4 3 3 3
Yiyeceğin ekonomik, sosyal, kültürel, çevresel ve dini önemini kavrar. 4 4 4 3 4 4 3 4 4 3 3 3
Değişik inanç ve kültürlerde yiyeceğin anlam ve önemini anlar. 5 3 3 4 4 4 4 4 4 3 4 3
Ortalama Değer 4,5 3,5 3,75 4 3,5 4 3,5 4 4 3 3,25 3