Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Turizm İşletmeciliği - Lisans (Yüz yüze, örgün, sunum.)
Ders Veren
Hafta
Ders İş Yükü: 93
AKTS (Ders İş Yükü / 25.5): 3,65
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Servis ve mutfak departmanlarında iş tanımı yapar. - - - - - - - 4 5 - - 4 - - - - -
Menü hazırlar. - - - 5 - - - - - - - - - - - - 4
Temel besin gruplarını tanır. - - - - - - - - 4 - - 4 - - - - -
Yiyecek içecek işletmelerini sınıflandırır. - - - - - - - - 5 - - 5 4 - - - -
Servis tekniklerini uygulayarak usulüne uygun yiyecek servisi yapar. - - - - - - - - 4 - - 4 - - - - 5
Ortalama Değer - - - 1 - - - 0,8 3,6 - - 3,4 0,8 - - - 1,8