Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Turizm İşletmeciliği - Lisans (Yüz yüze, örgün.)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Banket ve ziyafet organizasyonları düzenlemeyi bilir. - - - 4 - - - - - - - - - - 4 - -
Yiyecek-içecek hizmetlerinin yönetimi ve pazarlaması konusunda bilgi sahibi olur. - - - - - - - - 5 - - 5 - - - - -
Menünün maliyetleri kontrol eder. - - - 4 - - - - 4 - - 4 - - 5 - -
Yiyecek-İçecek yönetiminin temel fonksiyonları kavrar. - - - - - - - - 4 - - 5 4 - - - -
Menü tasarar ve bunu fiyatlandırır. - - - - - - - - - - - 4 - - 5 - -
Ortalama Değer - - - 1,6 - - - - 2,6 - - 3,6 0,8 - 2,8 - -