Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Çeşitli yaş grupları ve özel durumlarda insanların beslenme şekilleri konularında bilgi verme - - - - - - - 3 4 4 5 4 - - -
Öğrencilere, beslenme konusunda bilgi verme - - - - - - - 4 4 - - 3 - - -
Besin öğelerinin sindirilmeleri ve günlük önerilen tüketim miktarları konusunda bilgi sahibi olma - - - - - - - 4 5 5 - - - - -
Kronik hastalıklarda beslenme, obezite, diyet ve nütrigenetik hakkında bilgi verme - - - - - - - 3 - 3 3 - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - 3,5 3,25 3 2 1,75 - - -