Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Endüstriyel açıdan önemli mikroorganizmaları bilir - - - - - - - - - - - - - - -
Fermantasyon teknikleri, Biyoreaktörlerin temel prensipleri ve çeşitlerini bilir - - - - - - - - - - - - - - -
Biyoteknolojik işlemlerle elde edilen endüstriyel ürünleri ve Endüstriyel ürünlerin geri kazanılması ve saflaştırılmasını bilir - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - -