Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Ders Veren
Hafta
Ders İş Yükü: 128
AKTS (Ders İş Yükü / 25.5): 5,02
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Lipidlerdeki reaksiyonlar 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 4 5 4 5
Rafinasyon, hidrojenasyon, interesterifikasyon ve kristalizasyon gibi işlemler hakkında bilgi sahibi olma 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 4 5 4 5
Bitkisel Yağ Analizlerini Yapmak/Değerlendirmek 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 4 5 4 5
Katı Yağ Analizlerini Yapmak/Değerlendirmek 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 4 5 4 5
Ortalama Değer 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 4 5 4 5