Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Su ürünleri işleme teknolojisindeki yenilikler hakkında bilgi sahibi olma 5 4 - - - - 3 3 3 1 1 1 2 1 2
Su ürünleri işleme teknikleri hakkında bilgi sahibi olma 2 - - - - - 5 5 5 5 5 5 5 5 5
Su ürünleri tüketiminin artırılması, işleme teknolojisinin önemi hakkında bilgi sahibi olma 5 5 5 5 5 5 - - - - - - - - -
Ortalama Değer 4 3 1,67 1,67 1,67 1,67 2,67 2,67 2,67 2 2 2 2,33 2 2,33