Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Daha önce kazanılan akademik bilgileri yeni bir ürün geliştirmek için uygulayabilir. - - - - - - - - - - - - - - -
Yeni ürün geliştirme süreçlerini tanımlayabilir. - - - - - - - - - - - - - - -
Pazardaki ihtiyaç analizini yaparak yeni ürün geliştirme ihtiyaçlarını belirleyebilme ve talep görecek yeni ürünü belirleyebilir. - - - - - - - - - - - - - - -
Yeni ürün geliştirme süreçlerindeki zorlukları tanımlayabilme ve çözüm üretebilir. - - - - - - - - - - - - - - -
Mevzuata uygun müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni bir gıda ürününü geliştirebilme, prototipini üretebilme, uygun üretim teknolojilerini ve ambalaj tekniklerini seçebilir. - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - -