Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans
(Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Daha önce kazanılan akademik bilgileri yeni bir ürün geliştirmek için uygulayabilir.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Yeni ürün geliştirme süreçlerini tanımlayabilir.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pazardaki ihtiyaç analizini yaparak yeni ürün geliştirme ihtiyaçlarını belirleyebilme ve talep görecek yeni ürünü belirleyebilir.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Yeni ürün geliştirme süreçlerindeki zorlukları tanımlayabilme ve çözüm üretebilir.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Mevzuata uygun müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni bir gıda ürününü geliştirebilme, prototipini üretebilme, uygun üretim teknolojilerini ve ambalaj tekniklerini seçebilir.