Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Özel gıdaların tanınması - - - - - - - - - - - - - - -
Özel gıdaların üretim yöntemlerinin öğrenilmesi - - - - - - - - - - - - - - -
Özel gıdaların tipleri ve bileşenleri hakkında bilgi edinilmesi - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - -