Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Besinlerde bozulmaları anlatabilmesi. - - - - - - - 4 5 - 3 - - - -
Bozulmaya neden olan faktörleri açıklayabilmesi. - - - - - - - 4 5 - 3 - - - -
Öğrenci gıda muhafaza ilkelerinin anlaşılması. - - - - - - - 5 5 5 4 - - - -
Gıda muhafaza yöntemleri hakkında bilgi verebilmesi. - - - - - - - 5 5 5 5 - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - 4,5 5 2,5 3,75 - - - -