Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans (Yüzyüze anlatım ve uygulama)
Ders Veren
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Spektroskopik analiz yöntemlerinin uygulanabilmesi - - - - - - - - - - - - - - -
Temel enstrumental analiz terimleri hakkında bilgi sahibi olunması - - - - - - - - - - - - - - -
Kalibrasyon ve kalibrasyon grafiği çizme işlemlerini yapabilme - - - - - - - - - - - - - - -
Refraktometrik ve polarimetrik analizlerin uygulanabilmesi - - - - - - - - - - - - - - -
Kromatografik analiz yöntemlerinin uygulanabilmesi - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - -