Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans ()
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Mikroorganizmaların ürettiği veya salgıladığı maddelerin gıdanın muhafaza edilmesinde oynadığı rolün kavranması 5 4 1 3 1 1 1 2 1 1 3 1 1 1 1
Fermantasyon biyokimyasının temel ilkeleri, Fermente gıdaların üretimindeki temel kavramlar 5 3 1 2 1 1 1 3 1 1 3 1 3 1 1
Gıda teknolojisinde yararlı mikroorganizmaların kullanımı 4 3 1 3 1 1 1 2 1 1 2 1 1 1 1
Fermantasyon ve fermentörlerle ilgili temel hesaplamaların yapılması 3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 1 1 1 1
Ortalama Değer 4,25 2,75 1 2,25 1 1 1 2 1 1 2,75 1 1,5 1 1