Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Öğrenci enzimlerin sistematiğini, isimlendirilmesini ve sınıflandırmasını bilir. 5 5 - - - - - - - - - - - - -
Öğrenci enzim kinetiği ve enzim hızına etki eden faktörleri öğrenir. - - 5 5 - - - - - - - - - - -
Öğrenci ticari olarak hayvansal, bitkisel ve mikrobiyal enzim üretimi ve enzimlerin izolasyonu ve saflaştırılması hakkında bilgi sahibi olur. - - - - 5 5 5 5 - - - - - 5 5
Öğrenci ticari olarak üretilen enzimlerin, gıda üretiminde kullanımını öğrenir ve uygular. - - - - 3 2 2 - 5 5 5 5 5 5 -
Ortalama Değer 1,25 1,25 1,25 1,25 2 1,75 1,75 1,25 1,25 1,25 1,25 1,25 1,25 2,5 1,25