Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans (Yüz yüze )
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Kanatlı eti mikrobiyolojisi, mikrobiyal kontaminasyon kaynakları ve kontrolü ile dekontaminasyon yöntemleri, muhafazası hakkında bilgi sahibi olma - - - - - - - - - - - - - - -
Kanatlı hayvan ürünleri üreten işletmelerde sanitasyonun önemi, alet ve ekipmanların temizlik ve dezenfeksiyonu hakkında bilgi sahibi olma - - - - - - - - - - - - - - -
Kanatlı kesim hattı, kesim yöntemleri, kanatlı etlerindeki postmortal değişimler hakkında bilgi sahibi olma - - - - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - - - - -