Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Su ürünleri işleme teknolojisindeki yenilikler hakkında bilgi sahibi olma - - - - - - - 5 5 - - - - - -
Su ürünleri işleme teknikleri hakkında bilgi sahibi olma 1 - - - - 3 - 5 5 5 4 4 4 3 3
Su ürünleri tüketiminin artırılması, işleme teknolojisinin önemi hakkında bilgi sahibi olma - 5 5 5 5 - - - - - - - - - -
Ortalama Değer 0,33 1,67 1,67 1,67 1,67 1 - 3,33 3,33 1,67 1,33 1,33 1,33 1 1