Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU
GIDA TEKNOLOJİSİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
5,0
Birim Bölüm Gıda Teknolojisi - Ön Lisans (Online)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Öğrenciler meyve ve sebzelerin işleme gerekçelerini bilir. - 4 - 4 - 4 - - - - 5 - 5 - 4
Öğrenciler meyve ve sebzelerin soğukta muhafazasının fizyolojik temellerini bilir. 5 5 5 4 4 - - - - - - - 5 - -
Öğrenciler meyve ve sebzelerin hızlı dondurmanın faktörlerini ve başlıca dondurma yöntemlerini bilir. - 5 - - - - - - - - - 5 - - -
Öğrenciler konservecilik ve konservecilikte ısıl işlemin bilimsel temellerini bilir. 5 - - 5 - - - - - - - - 5 - -
Ortalama Değer 2,5 3,5 1,25 3,25 1 1 - - - - 1,25 1,25 3,75 - 1