Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Turizm ve Otel İşletmeciliği - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Fotoğrafçılıkla ilgili temel kavramları açıklayabilir. 4 3 3 3 3 2 2 3 1 3 3 3 3 4
Görsel estetik ve fotoğraf kompozisyonu hakkında bilgi sahibi olur. 4 3 3 3 3 2 2 3 1 3 3 3 3 4
Yiyecek-İçecek fotoğraflarının kullanım amacına göre nasıl çekileceğini bilir. 4 4 3 4 3 2 2 3 1 3 4 3 3 4
Alanı ile ilgili fiziksel ortamı, araç-gereçleri ve teknolojileri tanır, kullanır ve bakımını yaparak korur. 3 4 3 4 3 2 2 5 1 3 3 4 3 4
Yiyecek büfesi dekorasyonu ve yiyeceklerin görsel sunum tekniklerini bilir ve uygular. 4 4 3 4 3 2 2 3 1 3 3 4 3 4
Ortalama Değer 3,8 3,6 3 3,6 3 2 2 3,4 1 3 3,2 3,4 3 4