Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Turizm ve Otel İşletmeciliği - Ön Lisans (Sözlü, Tartışmalı Ders, Soru ve Cevap)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Yiyecek içecek sektöründeki yeni akımlar ile ilgili bilgi edinimi 5 2 1 3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Gastronomi kavramının nasıl oluştuğuna ve tarihsel sürecine hakimdir. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Gastronomi terminolojisi içinde geçen tüm kavramları öğrenmiştir. 4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Gastronomi ve yeni beslenme eğilimleri ile ilgili bilgi edinimi 1 4 1 4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Gastronomi ile alakalı bilim dalları ve disiplinler hakkında bilgi sahibidir. 5 3 1 3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Ortalama Değer 3,2 2,2 1 2,4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1