Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
OSMANELİ MESLEK YÜKSEKOKULU
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Turizm ve Otel İşletmeciliği - Ön Lisans (Yüz yüze.)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gastronomi ve gastronomi turizmi, destinasyon ve gastro turist kavramlarını öğrenir. 2 2 1 2 1 1 1 1 2 2 2 4 2 3
Gastronomi turizmin önemini ve özelliklerini öğrenir. 2 2 1 2 2 1 2 1 1 2 3 4 3 3
Gastronomi turizminin pazarlama ve tanıtım stratejilerini öğrenir. 2 3 1 2 3 2 2 1 1 3 3 4 2 3
Sürdürebilir turizm açısından gastronomi turizminin değerlendirir. 2 2 1 1 2 1 2 1 1 2 2 4 3 3
Türkiye'nin yöresel yeme içme kültürünü ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtabilir. 2 2 1 2 4 1 2 1 1 2 2 4 2 2
Ortalama Değer 2 2,2 1 1,8 2,4 1,2 1,8 1 1,2 2,2 2,4 4 2,4 2,8