Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Örgün, yüz yüze, teorik)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Sürdürülebilirlik kavramını açıklar. - - - - - - - - - - - -
Sürdürülebilirlikte gastronominin yeri ve önemini açıklar. - - - - - - - - - - - -
Sürdürülebilir beslenme modellerini açıklar. - - - - - - - - - - - -
Sürdürülebilir gıda üretim sistemlerini açıklar. - - - - - - - - - - - -
Sürdürülebilir gastronomi kapsamına uygun planlama ve uygulama yapar. - - - - - - - - - - - -
Ortalama Değer - - - - - - - - - - - -