Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Sözlü, Tartışmalı Ders, Soru ve Cevap)
Ders Veren
Hafta
Ders İş Yükü: 82
AKTS (Ders İş Yükü / 25.5): 3,22
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Yiyecek içecek sektöründeki yeni akımlar ile ilgili bilgi edinir. 5 3 5 5 5 3 5 5 5 5 5 5
Gastronomi kavramının nasıl oluştuğuna ve tarihsel sürecine hakim olur. 5 3 5 5 5 3 5 5 5 5 5 5
Gastronomi terminolojisi içinde geçen tüm kavramları öğrenir. 5 3 5 5 5 3 5 5 5 5 5 5
Gastronomi ve yeni beslenme eğilimleri ile ilgili bilgi edinir. 5 3 5 5 5 3 5 5 5 5 5 5
Gastronomi ile alakalı bilim dalları ve disiplinler hakkında bilgi sahibi olur. 5 3 5 5 5 3 5 5 5 5 5 5
Ortalama Değer 5 3 5 5 5 3 5 5 5 5 5 5