Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
2,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Ders Veren
Hafta
Ders İş Yükü: 54
AKTS (Ders İş Yükü / 25.5): 2,12
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Öğrenci hijyen ve sanitasyon ile ilgili temel kavramları tanımlamak 5 5 5 5 5 1 5 5 1 5 5 1
Öğrenci, personel, su, alet-ekipman, işyeri ve gıda hijyeni konuları hakkında bilgi sahibi olur 5 5 5 5 5 1 5 5 1 5 5 3
Öğrenci gıda endüstrisinde uygulanan hijyen kurallarının önemini bilir 5 5 5 5 5 1 5 5 1 5 5 3
Öğrenci gıda güvenliği sistemlerinin önemini bilir. 5 5 5 5 5 1 5 5 1 5 5 3
Öğrenci gıda endüstrisinde uygulanan sanitasyon prensiplerini bilir. 5 5 5 5 5 1 5 5 1 5 5 3
Ortalama Değer 5 5 5 5 5 1 5 5 1 5 5 2,6