Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
6,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz Yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Gril (Izgara) pişen yemekleri hazırlar. 5 4 5 3 4 3 4 3 3 4 5 3
Roti (büyük parça etleri çevirerek pişirmek) pişen yemekleri hazırlar. 5 4 5 3 4 3 4 3 3 4 5 3
Poaching (80-90 derecede ısınmış suda pişirme) yemekleri hazırlar. 5 4 5 3 4 3 4 3 3 4 5 3
Ürünleri yağda pişirme işlemini yapar. 5 4 5 3 4 3 4 3 3 4 5 3
Braising pişen et yemeklerini hazırlar. 5 4 5 3 4 3 4 3 3 4 5 3
Ortalama Değer 5 4 5 3 4 3 4 3 3 4 5 3