Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
3,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Turizm kavramlarını ve gastronomi ile olan ilişkisini açıklar. 1 1 4 1 3 1 1 3 1 1 1 1
Sürdürebilir Turizm açısından gastronomi turizminin değerlendirir. 2 1 5 1 3 1 1 4 3 1 1 1
Türkiye'nin yöresel yeme içme kültürünü ulusal ve uluslararası düzeyde tanır. 3 2 1 1 1 1 3 3 3 4 3 4
Ortalama Değer 2 1,33 3,33 1 2,33 1 1,67 3,33 2,33 2 1,67 2