Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Restoran yönetiminin nasıl olması gerektiği hakkında yeterli bilgiye sahip olur. 5 4 4 4 5 3 4 4 5 4 2 2
Yönetim sistemleri ve işleyiş süreçlerine hakim olur. 5 4 3 4 3 3 4 5 4 4 2 3
Mutfak tiplerini ve bunların restoranların işleyişine etkilerini bilir. 5 4 3 4 4 4 3 4 4 4 4 2
Mutfak tasarımının önemini kavrar. 5 5 4 4 3 4 3 2 3 4 3 3
Ortalama Değer 5 4,25 3,5 4 3,75 3,5 3,5 3,75 4 4 2,75 2,5