Logo
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU
AŞÇILIK
(2025 - 2026) Ders Bilgi Formu
4,0
Birim Bölüm Aşçılık - Ön Lisans (Yüz Yüze)
Hafta
Program Çıktıları
Ders Öğrenme Çıktısı - Program Çıktıları (1 -5 Puan Aralığı)
Salata ve salata soslarını hazırlar. 5 - 3 - 4 - 4 - 5 4 2 3
Kanepeler, tostlar ve sandviçler hazırlar. 5 - 3 - 4 - 4 - 5 4 2 2
Soğuk çorba ve zeytinyağlı yemekler hazırlar. 5 - 3 - 4 - 4 - 5 5 3 4
Soğuk tabak ve dekor hazırlar. 5 - 5 - 4 - 4 - 5 5 3 4
Ordövr, meze hazırlar. 5 - 4 - 4 - 4 - 5 5 3 4
Ortalama Değer 5 - 3,6 - 4 - 4 - 5 4,6 2,6 3,4